Livsbetraktelser, Omdömen, Recension, Roman 2, Skrivreflektioner, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Skriver och skriver, och får fantastiska läsarkommentarer!

En dryg dag kvar tills familjen kommer tillbaka och jag skriver som en besatt på uppföljaren till Tills kärleken skiljer oss, och tar mig knappt tid att äta (det är faktiskt sant). Måltiderna immundigas vid datorn och består av mackor och kaffe. I kväll belönar jag mig med choklad och det blir den onyttiga ljusa sorten som jag bara älskar. Mörk choklad med hög kakaohalt – not for me!

Jag har flow just nu, som det så fint heter, och för mig kommer inte flytet i skrivet när jag går omkring och väntar på inspiration, utan tvärtom när jag har nött ett bra tag framför datorn. Det är därför det är så bra när jag kan sitta ostört som nu. Jag behöver aldrig avbryta utan skriver bara på. Om det går trögt, sitter jag kvar tills orden infinner sig. Ändå saknar jag familjen så att jag håller på att bli tokig. Tack för dagens moderna kommunikationsvärld och FaceTime!

I går dök jag på den här fina recensionen av Tills kärleken skiljer oss på Bims Blogg:

”En mycket bra och modern relationsroman som nog många kan känna igen sig i.
Lättläst och välskriven.
Väldigt bra beskrivning av ett äktenskap på upphällningen bakom dom fina kulisserna.
Bra skildrade sexscener.
Kan absolut rekommendera boken
Betyg: 4 av 5.”

Tack snälla! Och alla fina kommentarer jag får från er som följer min Facebook-sida och har läst min bok. Amazing! Utan er läsare – inga böcker. Dags att jag fortsätter skriva nu då, så att det blir en till bok någon gång …

2 reaktioner till “Skriver och skriver, och får fantastiska läsarkommentarer!”

  1. Nej mörk choklad är ju jätteäckligt! Tacka vet jag Kinder Maxi, det är grejer det! 🙂 Fast funkar inte så bra att äta framför datorn, det tar slut så snabbt eller så ”måste” man äta jättemycket.

    Gilla

    1. Nej, ingen choklad är nog bra att äta framför datorn, klibbar på tangenterna också. 🙂 Får börja med smågodis eller liknande för något man unna sig när man skriver.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s