Livsbetraktelser, Skrivreflektioner, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Morotsmuffins, skrivande och lite annat

I helgen bakade jag morotsmuffins, lagade en otroligt god fetaost-, spenat- och myntafilodegspaj till lördagsmiddag (maken är ”Stockholmsvegetarian”), tränade lite löpning och skrev, skrev och skrev. Men mest var jag med lilla A. Att se världen genom en två och ett halvt-årings ögon får en fort ner på jorden. I dag när jag hämtade på förskolan sa fröken glatt: det går feber och kräksjukan, så nu vet ni vad som väntar. Feber är ju mer regel än undantag så här års när de är små, men kräkis? Usch. Ogillar skarpt.

Annars då? Dagisfröknarna läser ”Tills kärleken skiljer oss”, jag försöker sluta äta choklad – det går sådär (läs inte alls) och på onsdag firar maken och jag bröllopsdag. Jag skriver på fristående uppföljaren och jobbar mot en tajt deadline. Någon och inte vilken någon som helst väntar på mitt manus.

Har ni spanat in Happy Arty? Jag har följt sidan sedan starten och älskar Anna Lovinds fina och skarpa betraktelser. Prenumererar man på hennes nyhetsbrev får man ännu fler av dem.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s