Livsbetraktelser

Homeland

Tittar ni på Homeland? Den är bra, men sorglig tycker jag. Clare Danes är lysande, men rollen som hon spelar … Jag både känner med henne och blir illa berörd. Som det ska vara kanske? Ungefär som en bra bok som griper tag. Fast jag gillar ju feelgood också förstås. Det är ganska mycket feelbad i Homeland. Det ena utesluter inte det andra antar jag. Att blanda är bra, att blanda är bäst.

Höstlov denna vecka, men här arbetas det för fullt med manus. Satte punkt för dagen för en halvtimme sedan. Nu ska jag sova. Jag blev nästan jetlaggad av den där löjliga timmens tidsförskjutning. Så kan det vara. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s