Livsbetraktelser

Tacksamheten

Ibland behövs så otroligt lite för att man ska känna sig tacksam. Som att bli bjuden på middag hos världens varmaste och finaste grannar. Sådana som man inte behöver göra sig till med. Som alltid finns. Vare sig man behöver låna socker, hjälp med något praktiskt eller bara prata. Livet är inte så ”Facebook-skinande” blankt och det är så skönt att umgås med folk som man kan vara sig själv med. Och det är när man umgås med sådana människor som man inser vad som egentligen betyder något. Gemenskap, kärlek och äkthet. Lite stora ord så här på lördagskvällen, men det bjuder jag på … 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s