Bibliotek, Författarprat, Signering, Tills kärleken skiljer oss

Författarträff på bibblan

Jag var på lokala biblioteket med sonen i går. Har turen att ha en 11-åring som vill läsa och dessutom slukar böcker i väldigt hög takt. Då är bibblan perfekt. Upptäckte att de har satt upp affischer för den lokala författarträffen jag ska vara med på 28 januari – då blir det författarsamtal, mingel och möjlighet att köpa signerade böcker efteråt. Ser mycket fram emot det. Och kunde nöjt konstatera att Tills kärleken skiljer oss var utlånad. Varenda gång jag har kollat, har den varit det. Jätteroligt!

bibblan

2 reaktioner till “Författarträff på bibblan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s