Pocket, Tills kärleken skiljer oss

Tills kärleken på Stockmanns …..

Pocketversionen av ”Tills kärleken skiljer oss”, som kommer ut i slutet av mars, kommer förutom i bokhandlarna i Sverige att finnas att köpa på varuhuset Stockmanns i Helsingfors – motsvarande vårt NK i Stockholm. Superglad för detta eftersom jag har ett finlandssvenskt ursprung på min pappas sida (även om han bodde nästan hela livet i Sverige) och har kvar släktingar där.

Ser verkligen fram emot pocketsläppet! Vi håller just nu på att välja ut vilka ”blurbar”, dvs. citat från personer som har läst boken som ska vara med. Sedan är den färdig att gå till tryck. Spännande!

2 reaktioner till “Tills kärleken på Stockmanns …..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s