Livsbetraktelser, Roman 2

Inte mycket alla hjärtans dag-firande här inte

Förutom att jag skriver på min nya roman och den handlar om kärlek förstås. Är gräsänkling i helgen, men klagar inte alls. Jag skrev hela dagen i går, har skrivit hela dagen i dag och har fått till några riktigt maffiga scener. Nöjd! Nu ska jag se på Go’kväll. Älskar lördagsprogrammet med Ebba, men får sällan tillfälle att se det live när familjen är hemma. Sedan ska jag ta ett bad tillsammans med ett glas vin (händer heller aldrig när familjen är hemma, att jag badar alltså). Därefter ska jag avrunda med Melodfestivalen. Det går ingen nöd på mig alls som ni hör. Tvärtom.

Hoppas er alla <3-dag har varit bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s