Livsbetraktelser, Manus, Pocket, Tills kärleken skiljer oss

Sveriges skidhjältar, VM och lite annat

I dag har jag pratat pocketlansering (för ”Tills kärleken skiljer oss”) med min förläggare och skrivit som en galning på mitt nya manus. I går hade jag en scen som var så oöndligt svår att ta mig igenom. Jag visste exakt vad jag ville säga, men av någon anledning hamnade inte orden som jag ville i manuset. Eller fel, till slut gjorde de det. Efter enträget och envist kämpande och många timmar framför skärmen. I dag har det varit tvärtom. Orden har flödat ur mig av sig självt. Skrivandets upp- och nergångar.

Nu ser jag på ”Sveriges skidhjältar”. Älskar allt som har med längdåkning att göra och kommer att följa VM:et som kommer slaviskt. Men så är jag också uppvuxen i Lule och har åkt mycket längdåkning i mina dagar. Kommer förresten att följa alla ”skid-VM” som går nu, även alpint och skidskytte. Det är något visst med mästerskap. Formtoppningen. Urladdningen. Bäst när det gäller. Ungefär samma sak som att skriva en jäkligt bra bok. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s