Livsbetraktelser

You had me at hello

Vilket väder det blev i går! Solen och vårvärmen kunde inte vara mer välkommen. Tror jag var född på betydligt varmare breddgrader i ett annat liv. Var ute hela dagen, först utflykt med familjen med matsäck och sen löpartur och fix på tomten. Avslutade dagen med en riktig goding, Jerry Maguire, feelgood på högsta nivå. Mycket i den filmen som är tänkvärt under ytan och ”you had me at hello”-repliken är ju en riktig klassiker.

En bok med exakt samma namn som den repliken, You had me at hello, har jag länge varit sugen länge på att läsa och nu är det dags. Den är införskaffad och bara väntar på att öppnas. Ska också vara en riktig feelgood och jag har hört så mycket gott om den. Bilderna nedan är från vår utflykt. Alltså havet och solen i kombination – finns det något bättre? J’adore!

solnatur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s