6 reaktioner till “Lite att göra nu då …”

 1. Usch…jag får ångest av redigering. Nu kan jag knappt göra något av värde eftersom jag nervöst väntar in mitt manus för redigering nummer 2. Vill göra det nu istället för att vänta, vänta, vänta…Lycka till med redigeringen!

  Gilla

 2. Tack! Det är lite skräckblandad förtjusning att redigera. 🙂 Men man vill ju liksom bli klar nån gång, så förstår att du väntar otåligt.

  Gilla

 3. Skönt att du äntligen får ta tag i texten och knåda till den. Önskar att jag kunde få göra det med min första del men ska skriva klart utkastet på del 2 först. Jag gillar både redigering och skriva första utkastet men det är två helt olika processer. Önskar dig lycka till med redigerandet!

  Gilla

 4. Tack! 🙂 Ja, det är verkligen helt olika processer, där varje har sin charm! Men nu längtar jag verkligen att få fixa till! Hoppas verkligen på dina romaner! Vill läsa dem, verkar så spännande!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s