Livsbetraktelser, Skrivreflektioner

Jultid=skrivtid?

Jomen så skulle det ju kunna vara, men med alla lediga och förväntningar från familj och övriga på allt som ska göras och upplevas, blir det inte riktigt så. Skriver sena kvällar/nätter (typ nu), vilket är min absolut sämsta skrivtid egentligen. Är och har alltid varit en morgonmänniska. Däremot tänker jag mycket på mitt manus, drömmer till och med om det. Inbillar mig att det kommer att gagna mig sedan.

Annars äter jag gigantiska mängder godis, dricker glögg och springer i -20 graders kyla. Frostigt värre kan man säga. Och snart är det ett nytt år. Utan debutantblogg och debut, men med pocketsläpp av ”Tills kärleken skiljer oss”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s