Livsbetraktelser, Manus, Roman 2, Uppföljare

Tycker inte om långhelger

Massa krav vad man förväntas göra. Stress vad alla andra gör. Grannar som smäller upp staket, spikar upp altaner, målar osv. osv. Dessutom dunderförkylning ovanpå det. Men en fin dag i Ockelbo blev det med krocket som jag inte spelat sedan evigheter tillbaka. Och galna barn som badade. Och en hel dags skrivande.

Men nu är det inte långhelg längre, inte på länge faktiskt (hurra) och i går började jag på sjuttioåttonde varvet redigering av manuset, och det ska banne mig vara det sista. Hade ju trott att förra varvet skulle vara det, men men … Min egen deadline är 1:a juni. Sen får jag inte peta i det mer. Får inte. För man kan hålla på hur länge som helst om man inte sätter stopp!

krocket
Slog visst lite hårt …
ockelbo
Ockelbo by night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s