Livsbetraktelser, Manus, Pocket, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

We are the heroes of our time

Måns vann! Fantastiskt. Och vi är alla hjältar, var och en på vårt sätt, som Måns sa efteråt. Annars tyckte jag en stor del av Eurovision var segt. Försökte bota bihålleinflammationen som jag dragit på mig med bubbel. Gick sådär. 🙂

I dag blir det ut i solen. Samla krafter inför kommande vecka och i kväll när jag sätter mig framför datorn och redigerar igen. Pocketen för Tills kärleken skiljer oss fortsätter att gå bra. Så kul, och bara att tacka och ta emot så länge det varar. Kan verkligen behövas lite extra pepp just nu. Har jobbat enormt hårt med manuset de senaste månaderna. Många sena kvällar och nätter har det blivit. Men nu ser jag ljuset …

Anyway, treåringen står och hoppar bredvid. Dags att ge sig ut. Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s