Adlibris, Manus, Pocket, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Färdig!

Nya manuset är klart (för den här gången i alla fall). Det stannade på drygt 78 000 ord och är betydligt kortare än Tills kärleken skiljer oss som är ca 100 000 ord. Så är det ibland. Varje berättelse behöver olika utrymme, och jag har jobbat hårt med att tajta till det här manuset. Är inte mycket (ens något) extra ”fluff” som inte ska vara där. Tror jag i alla fall. Fast det tror jag inte att det är i Tills kärleken … heller. Inte riktigt min skrivstil. Men som sagt varje berättelse kräver sitt.

Firar med en lugn eftermiddag och att det går så bra för Tills kärleken skiljer oss. När jag tittade in på topplistan för skönlitteratur på Adlibris nyss såg det ut enligt nedan. Hurra! Men det som värmer mest är läsarkommentarerna jag får, många på författarsidan på Facebook. Utan läsare är man ingenting och verkligen tacksam att Tills kärleken … når fler och fler läsare, och att så många uppskattar den.

Morgondagen bjuder på ytligheter. Ska vara hos frissan hela dagen för ett nytt ”experiment”. Kan verkligen behövas lite uppryckning efter att ha suttit instängd i skrivarlyan. 🙂

Adlibris_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s