Livsbetraktelser

Mamma Mia

Minns inte när jag hade en ”ledig” söndagkväll senast, dvs. då jag inte skrev. Men nu har jag det. Tittar på Mamma Mia! på ettan och äter choklad. Kan behövas efter den här dagen. Nej, inget särskilt har hänt, men det har varit en sådan dag då allt har ”gått emot”. Så är det ibland. Inget är så Facebook-skinande blankt som det ser ut. Inte ens på Mors dag. 🙂 Och ändå bara värdsliga saker förstås. Men då passar en härlig feelgoodfilm bra. 

I morgon bär det av norrut. 65 mil närmare bestämt. Jag och lilla A ska ha en tjejvecka i stugan tillsammans. Första gången jag kör själv med otåliga treåringen. Som en extra intressant ingrediens har hon åksjuka.  Gillar att köra bil och har inga problem att köra långt, men det här kan bli lite för spännande.

Hoppas ni har haft en bra helg! Nu ska jag fortsätta se filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s