Livsbetraktelser

Och dagarna rullar på

Hej bloggen!

I tisdags kände jag fortfarande stressen i hela kroppen över att behöva göra någonting. Jag har jobbat så intensivt med manus och annat den senaste tiden att jag har svårt att gå ner i varv nu. Så det blev städning av lekstuga och dass (vi har toalett inomhus också), rabarberpajbakning m.m. Men så i går, när regnet öste ner och det inte fanns särskilt mycket att ta för sig i en stuga på landet utom att läsa och se på film och bara vara, så infann sig lugnet. Jag stannade uppe sent och läste och hade turen att lilla A sov ända tills nio i morse, och att jag själv också kunde sova. Jag har svårt med det annars, brukar vakna vid sextiden med andan i halsen och tankarna på allt som behöver göras. Men inte i morse. Skönt.

Nu ska vi ta oss ut, efter en sen frukost och Bolibompa. Junivädret gör sig svårt att tycka om häruppe, men det är i alla fall uppehåll.

stugan
I måndags när vi kom fram var det i alla fall klar himmel
umeälven
Umeälven by midnight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s