Livsbetraktelser, Ljudbok, Tills kärleken skiljer oss

Hemma igen

Tittar på Pretty Woman och landar efter ännu en lång bilfärd. Tittar in i grannens hus i stället för att blicka ut över Umeälven. Ja, ja, vad är väl en … Och snart bär det av norröver igen för midsommarfirande. Innan dess väntar vardag och på onsdag sonens skolavslutning. Nästa år är det högstadiet som gäller. Ny skola, ny klass och betyg. Nya tider helt enkelt. Spännande och pirrigt på en och samma gång.

Fick en glad överraskning när jag kollade in på Storytel nu i kväll. Lagom till midsommar, 18 juni för att vara exakt, släpps ljudboken för Tills kärleken skiljer oss. Så kul att den kommer lagom till semestertider. Har dessutom ett stort antal ”läsare” som hört av sig den senaste tiden och ivrigt undrat när ljudboken kommer. Känns bra att kunna ge dem besked och även förstås att nu ut ännu bredare med boken. Snart finns den tillgänglig i alla format!

Hoppas ni haft en bra helg.

skog
Drömmer mig tillbaka hit …
IMG_7894[1]
Och hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s