Livsbetraktelser, Pocket, Roman, Skrivreflektioner, Tills kärleken skiljer oss

Tredje tryckningen!

Ja, nu har vi tryckt till ytterligare en omgång av pocketen för ”Tills kärleken skiljer oss”. Så kul att de tidigare tryckningarna sålt slut. Hurra!

Själv befinner jag mig annars i väntans tider vad gäller mitt nästa manus, uppföljaren till ”Tills kärleken skiljer oss”. Hoppas snart få veta hur/när/om det kommer ut. Har haft en riktig skrivsvacka under sommaren, men nu är jag igång och skriver på manus nummer 3. En helt ny historia. Grundidén känns riktigt bra. Hoppas den känslan håller i sig. Ibland är det svårt att veta om idén bär hela vägen trots att man gör synopsis.

Som ni har märkt har det varit tyst här på bloggen ett tag. Just nu känner jag mig alldeles maktlös över det som händer i världen och i Sverige. Man försöker hjälpa (skänka pengar etc.) men vad man än gör räcker det inte till. Och jag kan inte förstå hur en del inte vill hjälpa, och nu menar jag inte med ex. ekonomiska medel, alla har inte den möjligheten, utan att man väljer att vända ryggen till. Gör en deppig!

Men i dag tillbringar jag dagen med solstrålen lilla A som har studiedag på förskolan, och det gör mig glad! Hoppas ni får en fin helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s