Livsbetraktelser, Skrivreflektioner

Veckan börjar

med att förskolan är stängd, så hänger med lilla A i dag. Försöker dock jobba mellan varven vilket går sådär. Innan lunch var vi och kollade på hästar, kor och får m.m. på en bondgård. Nyss körde vi en sväng med trehjulingen. H har precis åkt till sin pappa. Det är hans tur att ha midsommar i år. Varannanveckaslivet … Vänjer man sig någonsin?

Nu ser lilla A på ”Karlsson på taket” och jag borde jobba, men kollar mest runt på olika skrivarsajter och funderar på nästa roman. Vad karaktärerna vill och behöver (want vs need). Inre och yttre mål. Vad som driver dem. Jag har jobbat med ganska utförliga synopsis tidigare, men den här gången vill jag göra det extra grundligt. Apropå det har Simona ett jättebra skrivtips i dag gällande karaktärsutveckling. Kolla in!

sommar
Sommar ändå …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s