Livsbetraktelser, Manus, Redigering, Roman 2

Första advent

Jo, jag vet att man säger samma sak varje år. Men kan inte fatta att det redan är första advent och bara tre och en halv veckor kvar till jul. I kväll får jag tillbaka mitt manus från redaktören och sedan blir det hårdkörning med manuset ända fram till jul. Det behöver inte vara helt klart då, men det mesta ska sitta. Ska i princip mest vara mindre detaljer/korr kvar efter det. Och ändå kommer inte romanen ut förrän i sommar. Det är lång framförhållning i den här branschen, och införsäljningscyklerna till bokhandlarna måste hållas.

Helgen har bl.a. ägnats åt att ta ställning till nya förslag på bokomslag från formgivaren. Känns som att vi är på rätt spår nu. I går var barnen och jag hos frissan. I dag har vi städat huset men annars tagit det rätt lugnt. Behövs ibland. Har småfixat lite med layouten här på min blogg som jag ändrade förra veckan. Haft samma design i två år och det var dags för en uppfräschning. Nu ska jag hänga lite med sonen som ska till sin pappa för pappavecka i morgon. Varannveckaslivet … Hoppas ni haft en fin första advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s