Författarliv, Livsbetraktelser, Redigering, Roman, Romantisk feelgood

Hej 2022!

Nästan halva januari har gått och jag tycker redan det märks att det har blivit ljusare ute. Jag hade en sådan skön ledighet över jul och nyår uppe i norr och ville inte åka ifrån snön, men nu när den har smält bort här hemma (om än kanske tillfälligt) känner jag mig redan redo för vår. Var ute och gick en långpromenad idag på lunchen och njöt verkligen av solen och ljuset. Ser också verkligen fram emot nästa boksläpp (den 6 juni kommer min sjunde roman). Det känns långt bort nu, men i början av april går boken till tryck och inläsning för ljudboken och det är ju faktiskt bara två och en halv månader kvar tills dess! På tisdag får jag tillbaka manuset från min redaktör. Det blir spännande med hennes feedback efter att jag har arbetat om manuset utifrån feedback från min förläggare under hösten. Snart kan jag visa omslaget och berätta mer om boken! Faktiskt så blev omslaget klart exakt idag. Det är bästa Anna Henriksson som också formgav ”En kväll i juni” som har gjort det. Hon är så himla duktig och det är verkligen så fint. Men som sagt, återkommer kring detta, och tänkte önska trevlig helg genom att visa en bildkavalkad från julledigheten, innan vi lämnar den helt.

Hej, hej från winter wonderland!
Det här kallar jag vinterväg.
Från den ena av broarna över Umeälven när jag promenerar ”broarna runt” (exakt en mil).
Tomtemor kom och man såg inte ansiktet för allt hår … 🙂
Konstigt att tomtemor hade samma klänning som dottern …
Mycket lek i snön.
En av alla gångerna vi åkte matta.
En väldigt opistad dag i backen …
På nyårsafton klädde vi också upp oss.
Drack bubbel och åt hummer och var glada.
Det var vi även efter en lång skridskotur på Tavelsjön. Så fint där!
Också från nyårsafton.
Det blev varmgrader men tröttnar verkligen aldrig på denna vy från stugan. Vinter som sommar …
Sista dagen byggde vi en borg i kramsnön, och en (låg) tunnel som ingång, men även jag lyckades komma igenom den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s